Sunt un tânăr artist și antreprenor, m-am născut în Baia Mare și provin dintr-o familie modestă și credincioasă. Am fost educat nu doar crescut, să spun “mulțumesc” și “te rog”, să-i respect pe cei mai în vârstă, să vorbesc frumos, să nu înjur, să apăr adevărul.

Astăzi dețin două afaceri, lucrez la dezvoltarea unor proiecte de viitor pentru tineri, dețin un concept muzical bazat pe teoria frecvențelor prin care am desfășurat diverse evenimente și concerte iar de curând am ieșit dintr-un ONG pe care l-am înființat în urmă cu 5 ani cu niște prieteni.  Am creat de-a lungul timpului diverse platforme sociale și de business pentru orașul Baia Mare și nu numai.

Cei 7 ani de acasa au fost 8

M-am născut pe 26 Octombrie în Baia Mare și am văzut lumina zilei abia în 27, pentru că în 26 Octombrie 1991 la ora 6:20 era deja seară. De mic am visat la lucruri mari. Inocent si necunoscător al acestei lumi, în ochii mei de copil, i-am admirat mereu pe oamenii care stăteau la inălțime, oameni puternici, oameni cu mult curaj, oameni cu suflet, oameni cu pasiuni. Îmi aduc aminte și acum prima oră de dirigenție din clasa a V-a si râsul ironic al dirigintelui care s-a amuzat copios de răspunsul meu la întrebarea, “ce îți dorești sa ajungi cand vei fi mare” ? Cred că atunci a fost pentru prima dată când m-a intrebat cineva care-i visul meu și ce îmi doresc pentru viitor. I-am spus dirigintelui că îmi doresc să ajung Director, Președinte, Cosmonaut sau Pensionar, aceștia din urmă fiind de fapt cei dintâi, crezând pe atunci că a fi pensionar este cel mai înalt nivel la care poți să ajungi într-o societate. Ei doar stăteau acasă și le veneau în fiecare luna bani. Erau cei mai tari! 🙂 Grație faptului că părinții nu mi-au interzis să visez, aceste visuri s-au păstrat și încă își caută materializarea.

Educatie

Educatia pe care am primit-o acasa cred ca a fost cea care ma ajutat sa ma orientez in viata, pana la urma. In 2010 am absolvit Colegiul Tehnic George Baritiu Baia Mare. Nu am fost un elev de nota 10. La acea vreme nu intelegeam pentru ce avem nevoie de scoala si de ce ar trebui sa fiu de 10 la atat de multe materii. Am fost un elev peste medie si am invatat doar ca sa-i multumesc pe parinti si profesori. Dupa ce am terminat liceul, am stat un an acasa si am meditat la viitorul meu si la ce aveam sa fac in continuare. Aveam la activ diverse proiecte iar scoala nu parea sa ma ajute sa le dezvolt sau sa ma descurc in societate. Am urmat cursurile de Management din cadrul Universitatii de Nord Baia Mare, dar in acelasi timp m-am inscris si la alte cursuri private. Spre finele anului universitar m-am dus cu 4 coli A4, informatie preluata de la seminarii si cursuri si am prezentat-o profesorului. S-a uitat cu suprindere la hartii, a dat din cap aprobator si mi-a validat informatia. L-am intrebat cand invatam si noi subiectele respective si cand urmeaza sa invat sa-mi fac o firma, caci eu aveam nevoie pentru proiectele mele. Mi-a spus ca mai tarziu prin anul 3 si ca mai am de asteptat. Atunci a fost momentul in care am luat decizia ca facultatea ma incetineste iar eu trebuie sa ma misc rapid.

 • 1998 - 2006

  Scoala Genrala nr.18

  Baia Mare

 • 2006 - 2010

  Colegiul Tehnic George Baritiu

  Baia Mare

 • 2011-2012

  Centrul Universitar Nord

  Baia Mare

Experienta profesionala

 • 2010 - 2015

  SC VALENTINO TN ROMANIA SRL

  AUTOGPL
  Asistent Manager

 • 2015 - 2016

  SC STUDIOUL DE CREATIE SRL

  BLOOMANITY
  Webdesign & Webdeveloper

 • 2011 - 2020

  ASOCIATIA REINVENT BM

  Cofondator

 • 2014 - Prez.

  FRESHCLICK

  Administrator

 • 2014 - Prez.

  INSTAGROW SERVICES SRL

  GIFTUPGRADE
  Administrator

 • 2018 - Prez.

  432HZ Concept

  Fondator

Alte Realizari

 • 2008-2011

  ROWAREZ

  Fondator
  Forum IT de nisa, de la 0 la 10 000 de membrii in 2 ani.

 • 2010 - 2013

  BMCITY.RO

  Fondator
  Impreuna cu un bun prieten am lansat prima plarforma de business si sociala in Baia Mare. Website-ul a fost lansat oficial in cadrul unei conferinte de presa. Primul forum din Baia Mare, destinat sa creeze conexiune intre comunitari si o platforma online unde se poteau discuta si rezolva probleme de natura sociala si nu numai.

 • 2017 - 2018

  Scoala Antreprenoriala

  FONDATOR
  Grup de suport dedicat tinerilor interesati de dezvoltare personala si business.

 • 2016

  Ghid de organizare & Time management

  In 2016 am scris primul meu ebook, un ghid de organizare si time management care aveam sa il vand si sa il predau un an mai tarziu in cadrul unui grup de suport pentru tineri.

 • 2021

  Nu-ti pierde visele! Scrie-le!

  CARTE
  Aceasta carte este dedicata tuturor celor care sunt suficienti de curajosi sa viseze mare, sa ceara si sa caute fericirea nu doar in viata personala ci si in munca.

Formare Profesionala

Business Mastery

Workshop de afaceri cu Lorand Soares Szas

The secrets of
financial mastery

Curs cu Dr. John Demartini

Curs de vanzari
si marketing

Workshop cu Lorand Soares Szas

Business & Innovation

Workshop cu Gina Calagiu

Inteligenta Emotionala

Workshop cu Zoltan Veres

Essence

Workshop experimental personal development cu Dr. Mais Youris

Curs de dictie

Curs cu Andrei Tiganas

Online Mastery

Curs cu Calin Biris

Management Fundamentals

Curs cu Razvan Cazanescu

Ai un proiect si vrei sa il promovam? Trimite-l la noi!