Sistem complet de management al unităților de învățământSistem complet de management
al unităților de învățământ

coperta

Tot la capitolul digitalizare, sistemle de invatamant pot fi manageriate printr-un sistem online dedicat pentru fiecare unitate de invatamant in parte. Implementarea unui sistem deschis, accesibil pentru fiecare parte implicata in sistemul educational, este necesar pentru a crea un spatiu oportun de dezvoltare si pentru eficientizarea comunicarii dintre profesor, elev, parinte.

Situatie actuala

Echipamentele digitale existente sunt insuficiente în şcoli, iar România ocupă unul dintre ultimele locuri ale clasamentului european în ceea ce priveşte digitalizarea. Majoritatea părinţilor, precum şi a profesorilor, încă manifestă mai degrabă o atitudine de respingere a utilizării tehnologiei la clasă şi la teme. In majoritatea scolilor din Romania lipseste un astfel de sistem de management care sa permita accesul tuturor, rapid si usor, la situatia scolara a elevului, a bugetelor claselor dar si a altor domenii care ar putea fi digitalizate pentru o gestionara mai usoara.

solutii

Implementarea unui sistem precum cel prezentat mai jos. Se poate proceda la instalarea unui soft de management online accesibil pentru elev, parinte, profesor si pentru administratorii scolii. Acest soft poate fi accesat de fiecare in parte prin utilizator cu functii unice protejat cu parola si alte mijloce de identificare.

ai o sugestie sau un proiect?

Participa cu idei și inițiative care ne pot ajuta sa construim Orasul de aur. Sustinem proiectele locale inovative!

Ai vreo sugestie pentru Orasul de aur?