E oficial! Baia Mare are candidat independent la primarie

Baia-Mare-orașul-de-aur-al-României-1170x780

Băimăreanul David Birtaș a intrat oficial în cursa electorală pentru ocuparea postului de Primar al orașului Baia Mare. Tânărul în vârstă de doar 28 de ani, este singurul candidat independent și declară că are ambiții mari.

“Sunt genul de persoană care obișnuiește să strângă mizeria făcută de alții și nu-mi este jenă de asta. Am să fac același lucru în această campanie. Am să culeg toată “mizeria” și ura pe care o împrăștie acești politicieni și am să le-o livrez înapoi. Am observat de-a lungul timpului că fiecare campanie politică cu scop electoral, creează dizarmonie în societate.

Cu toate că în pragul alegerilor politicienii devin dintr-o dată mai iubitori, totuși se creează un sentiment de ura și dispreț în rândul oamenilor. Acestia sunt mai dezorientați ca niciodată și frustrați din cauza acestei falsitați de care dau dovadă acești politicieni. Oamenii simt, nu sunt proști! Din păcate aceste frustrări sunt împărtăsite și consumate între cetățenii comunităților, slăbindu-i, dezbinandu-i și uite așa devin o țintă ușoară pentru cei care în perioada campaniei sunt mai harnici și mai buni ca niciodată. N-am să mai las acest lucru să se întâmple!”

Un oraș turistic, ambiții mari și prosperitate sunt cele trei lucruri pe care David și le dorește pentru comunitatea sa. Baia Mare orașul de aur al României este proiectul pe care acesta îl propune și este singurul de acest gen din România.

“Dacă nu am oportunități, mi le creez! Baia Mare are nevoie de tinerii talentați și harnici, orașul trebuie să le ofere posibilitatea de a lucra la dezvoltarea comunității, nu să-i îndepărteze. Am avut oferte atât în țară cât și în afară țării iar până acum, am ales să rămân. Acum în prag electoral m-am uitat spre peisajul politic și spre candidații la Primărie și n-am văzut nici o oferta atractivă, nimic ce să mă țină în acest oraș. Așa că am decis să creez eu una!”

 

Citeste continuarea pe InformatiaZilei

Lasă un răspuns