„Baia Mare – Oraș de Aur”, proiectul pe care un tânăr antreprenor îl propune pentru dezvoltarea orașului său natal

poza coperta articol
webadmin

Făcând referire la trecutul remarcabil al orașului, acesta fiind cândva cel mai important centru aurifer din regiune, proiectul are ca obiectiv asigurarea unui viitor la fel de glorios printr-o strategie de dezvoltare durabilă.

Inițiatorul acestui proiect este David Birtaș, un tânăr antreprenor ambițios, a cărui viziune se bazează pe trei piloni principali: educația, turismul și antreprenoriatul.

„Doresc prin acest proiect să setăm o direcție clară de dezvoltare și un prag al excelenței care trebuie atins, pentru a putea profita de avantajele și beneficiile care vin odată cu aceste programe. Toate cele trei sectoare pe care este susținut acest proiect, atât cel educațional, cât și cel turistic și antreprenorial, sunt de o importanță majoră pentru pentru progresul unui oraș.

 

Îmi doresc ca tinerii băimăreni să găsească multe motive pentru care să rămână în continuare în oraș, să vadă în el un mediu propice pentru asigurarea unui viitor sigur și prosper. Îmi doresc să putem cultiva mai mult valorile locale, să creștem competențele și să formăm o comunitate în adevăratul sens al cuvântului.

Comunităţile sunt importante pentru că respectă funcţia naturală de creştere a vieţii, a universului, a pământului, a naturii.”

Iar ideile ambițioase ale tânărului băimărean nu se opresc aici, astfel cele trei programe de importanță majoră sunt completate cu multe altele, care oferă viziunea necesară pentru o dezvoltară durabilă a orașului.

 

Citeste continuarea pe Wall Street

Lasă un răspuns